Bemærk, at fysiske klassekurser konverteres til onlineundervisning, hvis Corona-situationen kræver det. Har du tilmeldt dig et fysisk kursus hos os, kan du derfor regne med, at det ikke bliver aflyst med Corona-situationen som begrundelse.

ITIL® 4 kurser

Westergaard udbyder det fulde ITIL® 4 kursus- og certificeringsprogram. Se herunder hvilke kurser, du kan tilmelde dig. Firmakurser afholder vi over hele landet – også i kundetilpassede udgaver. 

Tag vores ITIL® 4 kurser som klassekurser eller online-kurser

Foundation:
ITIL®4 Foundation
 ITIL®4 Foundation Superflex-online

Higher Levels:
Managing Professional Transition (Kræver at du er ITIL v3 Expert eller har 17 points) 

Managing Professional:
ITIL®4 Create, Deliver and Support
ITIL®4 Drive Stakeholder Value
ITIL®4 High Velocity IT
ITIL®4 Direct, Plan and Improve

Strategic Leader:
ITIL®4 Direct, Plan and Improve
ITIL®4 Digital and IT Strategy

Hvad er ITIL?

ITIL er verdens mest anerkendt rammeværktøj for IT og digitale services, som leverer en omfattende praktisk og gennemprøvet vejledning til etablering af et effektivt service management system.

ITIL giver vejledning i hvordan det bruges som et værktøj til at facilitere vækst og business transformation og understøtte organisationen i at opnå deres vision og målsætninger, ved tilpasse IT og digitale services til organisationens behov.

ITIL hjælper med at definere en retning for serviceleverandøren med en tydelig operating model og tilpasser services til forretningsstrategien og kundernes behov.

Samtidig definerer ITIL de nødvendige roller og ansvar og giver et fælles sprog og begreber på tværs af leverandører og kunder. 

Med ITIL® 4 kan du gå i to retninger.

Managing Professional-retningen er for specialister. Den har fire certificerende kurser, og tager du alle fire, får du et Managing Professional-certifikat.

Strategic Leader er for ledere. Den har to certificerende kurser, og tager du begge certifikater, får du et ITIL Strategic Leader-certifikat.

Har du både Managing Professional- og Strategic Leader-certifikaterne, kan du kvalificere dig til en ITIL Master.

ITIL 4 kursusoversigt

For de mange, der er certificeret på ITIL® V3, findes der tre overgange til ITIL® 4.

Du kan starte med ITIL® 4 Foundation og arbejde dig opad i skemaet til de certifikater, du ønsker. Har du allerede et ITIL® V3 Foundation certifikat kan du tage et én-dags ITIL 4® Foundation Bridge kursus.

Hvis du er ITIL® V3 Expert, eller hvis du har samlet 17 ITIL® V3 point, kan du skyde genvej til et ITIL® 4 Managing Professional-certifikat med kurset ITIL® 4 Managing Professional Transition.

Her kan du se, hvor mange point dine ITIL® V3 certifikater giver.

Roadmap V3

ITIL®V3 Roadmap

ITIL® V3’s Lifecycle- og Capability-kurser er fortsat relevante i en overgangsperiode, når du har behov for specialistkompetencer. Disse kurser er desuden en effektiv genvej til ITIL® 4.

Se og download ITIL® 4 Service Value System oversigtsplakat

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, kan du kontakte os på 45 88 12 16 eller info@westergaard.dk.

Information

Vi vil løbende informere om ITIL® 4 her på siden, i vores nyhedsbrev, på Westergaards LinkedIn company page, og i vores LinkedIn gruppe Service Desk og IT Service.