Nyhed publiceret 28/01/19

The Phoenix Project - fra kaos til kosmos med DevOps som løftestang

IT og Digitaliseringsafdelingerne i Frederikshavn Kommune skulle i december arbejde med social kapital. Westergaard blev engageret, og simulationsspillet ”The Phoenix Project” blev valgt som redskab.

Deltagerne gik til sagen med en god blanding af skepsis og nysgerrighed. Spillet blev afviklet over 4 runder, som hver bød på refleksion, procesforbedringer og prioritering af opgaver gennem visualisering og kanban boards.

Frustration og kaos var åbenlys i starten, men udviklingen var tydelig fra runde til runde. Langsomt, men sikkert, kom paraderne ned, og de nye færdigheder taget i brug. Alle tre hold blev kontinuerligt bedre og bedre til at skabe overblik og flow, og forståelsen voksende for andres arbejde og ansvar.

- Alle gik fra frustration i starten til kontrol og engagement. Vi har fået meget med os hjem omkring samarbejde og processer og ikke mindst erfaret, at synliggørelse af opgaver og ressourcer er vigtigt. Vi har allerede besluttet at indføre kanban boards fra 2019, fortæller Lars Sørensen, IT driftschef.

Vil du høre mere?
Kontakt Steen Sverker på tlf. 2556 1236 eller e-mail SSN@Westergaard.dk

Læs mere