Nyhed publiceret 05/09/19

Nyt: Vil du være IT-leder?så tag et ”Aspiring Manager Certificate” kursus hos Westergaard

Mange IT-ledere fejler, når de forlader teknikerrollen og tager lederskjorten på. De fortsætter som bedre betalte teknikere, eller de bliver en boss i stedet for en organisator. Det skaber ganske enkelt problemer, hvis lederen ikke leder. På dette kursus lærer du, hvordan IT-lederrollen skal spilles, samtidig med at du får forudsætninger for at fjerne barrierer for god IT-service, f.eks. i form af operationelle opgaver, der konkurrerer med projekter.

Når du bliver leder i en IT-afdeling, sker der et fundamentalt skift i både mentalitet og perspektiv. Et skift til situationsanalyse og lederskab, hvor det før handlede om teknik, problemer og løsninger. Du møder nye krav og forventninger, som udspringer af forretningens behov. Og du tvinges til at forstå og håndtere en myriade af leverandører og partnere, som bidrager til din afdelings leverancer, og som du ikke kan undvære.

Instruktøren er engelske Noel Bruton, som er kendt for sine bøger og indsatser på mange ITSM-områder. En stor kapacitet, som det er en glæde at kunne introducere i Danmark.

Læs og tilmeld dig her