Nyhed publiceret 04/05/20

Hvordan fungerer Westergaards Superflex-online?- FAQ på de 10 spørgsmål, vi oftest får

Er kurserne live? Ja, der sidder en erfaren Westergaard-instruktør bag skærmen. Kursisterne inddrages, og der kan stilles spørgsmål
Hvordan afvikles kurset? Kurserne afvikles som halvdags moduler. Hver mandag starter vi med modul 1, tirsdag modul 2 osv. For ITIL® 4 Foundation køres hvert modul både formiddag og eftermiddag.
Skal modulerne tages i samme uge? Nej, du tager dem, når du har mulighed for det. Vi anbefaler dog at der ikke går alt for lang tid imellem.
Skal jeg på forhånd booke plads på formiddag eller eftermiddag? Nej, du tilslutter dig blot på det tidspunkt, der passer dig.
Skal jeg tage modulerne i rækkefølge? Nej, det er ikke et krav, men det kan selvfølgelig give værdi at tage dem i rækkefølge.
Hvordan afholdes eksamen? Du modtager en voucher og booker selv eksamen direkte hos vores certificeringspartner. Eksamen kan ikke afholdes via smartphone/tablet.
Er der krav til min pc/mac? Nej. Vi benytter Microsoft Teams. Har du en Teams klient, bruger du den. Alternativt kan du deltage via web.
Kan jeg deltage fra min smartphone/tablet? Ja, med en Teams app, men billedet bliver småt.
Hvor længe bliver I ved med at holde Superflex-online kurser? Det bliver vi ved med. Vi tror, at der også efter Corona-epidemien vil være behov for Superflex-onlines fleksibilitet og effektivitet.
Hvordan tilmelder jeg mig kurserne? Det gør du på vores hjemmeside, Westergaard.dk. Den eneste forskel er, at du booker den periode, du vil starte i, hvor du for et klassisk klassekursus booker et datolagt kursus.

Vil du vide mere, bedes du kontakte os på hovednummeret 45 88 12 16, eller skriv til os på kursusadmin@westergaard.dk