Nyhed publiceret 08/01/20

Hvordan du kombinerer frameworks Del 1: DevOps vs. ITILⓇ, PRINCE2Ⓡ Agile og SIAM™

I en ITILⓇ4-tid, hvor ”One framework to rule them all” er afløst af mange frameworks, som alle vil regere verden, skal man kunne knække nøden og tage det bedste fra flere frameworks.

Westergaard har udviklet en række guider, som hver tager afsæt i et konkret framework, som organisationen ønsker skal være ”ruler”.

I figuren herunder er DevOps ”ruler”. ITIL-grenen viser, hvorfor det er en god idé at forstærke DevOps med ITILⓇ: Hvis du ønsker kvalitet og effektivitet i serviceleverancerne, kan ITILⓇs processer og værdistrømme i høj grad levere. Arbejder du med komplekse løsninger, der kræver projekt- og programstyring, er det PRINCE2Ⓡ Agile-grenen, du følger, mens du med en kompleks leveranceorganisation følger SIAM™-sporet.

Westergaard underviser, certificerer og træner på alle frameworks og på alle niveauer. Du kan se hele vores kursusudbud her https://www.westergaard.dk/kurser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Martin Juhl Vojdeman på tlf. 20 21 70 26, eller Ole Westergaard på tlf. 20 93 75 55.